Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/jd4projects.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Senior project manager

Neem contact op
N

25 jaar ervaring (met Internationale Projecten)

N

Intakegesprek en persoonlijk contact

N

Training op Unieke Buitenlocaties + lunch

Een senior project manager die de processen binnen uw bedrijf analyseert, aanstuurt en verbetert is een meerwaarde voor uw onderneming. Een efficiënter ingericht project bespaart tijd en geld, leidt tot een hogere tevredenheid bij opdrachtgevers en teamleden, en zet uw onderneming beter in de markt. In overleg met u biedt JD4Projects een senior project manager die u helpt om meer controle te krijgen over de situatie op de werkvloer.

Wat u mag verwachten van een senior project manager via JD4Projects

Allereerst moet er natuurlijk gewerkt worden! Dat wil zeggen, het project moet op tijd af zijn. Het aansturen van het projectteam is dan ook de eerste verantwoordelijkheid van de senior project manager. Dat aansturen gebeurt aan de hand van beproefde managementtechnieken volgens de principes van PRINCE2®, IPMA en Agile. Daarnaast moeten toekomstige projecten opgepakt worden door uw eigen managers. Het creëren van een projectvriendelijke omgeving, wat een optimaal rendement oplevert, behoort dan ook tot het takenpakket van de senior project manager. Tot slot leiden wij uw eigen managers op zodat zij deze seniorrol uiteindelijk overnemen.

Aan de slag!

Het verbeteren van uw projecten en processen begint vandaag. Hiervoor belt u met JD4Projects via telefoonnummer +31 (0) 6 347 32 825. We maken dan een kennismakingsafspraak waarin we samen een plan van aanpak maken. Aan de slag, wij hebben er zin in!

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten? U kunt verdere informatie vinden door op onderstaande knop te klikken.