PRINCE2® Rotterdam

Neem contact op
N

25 jaar ervaring (met Internationale Projecten)

N

Intakegesprek en persoonlijk contact

N

Training op Unieke Buitenlocaties + lunch

PRINCE2® is dé bewezen methode voor projectmanagement die door JD4Projects bij uw organisatie in Rotterdam wordt geïmplementeerd. Kennis is macht en grondige kennis van de principes en processen van PRINCE2® zorgt voor een soepeler verloop van projecten. Projecten worden binnen de deadline behaalt, de kwaliteitsbewaking van het eindproduct neemt toe, wat de tevredenheid van uw opdrachtgevers verhoogt, en teamleden werken beter en prettiger samen.

Leg de Foundation van PRINCE2® met een in-house training op locatie in Rotterdam

PRINCE2® via JD4Projects kent twee niveaus, te beginnen met PRINCE2® Foundation. De naam is niet zomaar gekozen, u legt hiermee de basis voor het toepassen van deze, en andere managementtechnieken die de werkprocessen binnen het bedrijf bevorderen. Op locatie bij uw bedrijf in Rotterdam komen de deelnemers in aanraking met de principes van PRINCE2® gedurende een 3-daagse training. Daarbij maken we gebruik van up-to-date lesmateriaal en een trainer met jarenlange ervaring in projectmanagement. En dat alles natuurlijk met een hele grote glimlach!

Boek een training bij u op locatie: dat is makkelijk én het bespaart tijd

Een training op locatie is voor u en de andere deelnemers de makkelijkste optie. Bovendien bespaart het (reis)tijd en leren mensen beter in een voor hen vertrouwde omgeving. Boek daarom een PRINCE2® training bij u op locatie in Rotterdam en neem contact op via telefoonnummer +31 (0) 6 347 32 825.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten? U kunt verdere informatie vinden door op onderstaande knop te klikken.