PRINCE2® Eindhoven

Neem contact op
N

25 jaar ervaring (met Internationale Projecten)

N

Intakegesprek en persoonlijk contact

N

Training op Unieke Buitenlocaties + lunch

Wilt u een in-house PRINCE2® training organiseren voor de projectmanager(s), of voor uzelf, in Eindhoven? JD4Projects verzorgd regelmatig projectmanagementtrainingen op locatie door het hele land. Is er al interne kennis van PRINCE2®, of wilt u bij de basis beginnen? Laat het ons weten en maak vandaag nog een begin met het verbeteren van projectmanagement.

De mogelijkheden voor de PRINCE2® opleiding op locatie in Eindhoven

JD4Projects verzorgt twee verschillende PRINCE2® trainingen. De eerste is de Foundation, de basis, waarin u het jargon en de stappen waarmee een project wordt ingericht leert. De tweede training is Practioner. Hierin wordt de vertaalslag gemaakt van theorie naar het toepassen daarvan in de praktijk.

Er is geen reden meer om het niet te doen

Beide PRINCE2® trainingen worden desgewenst op locatie in Eindhoven verzorgd en duren respectievelijk 3 en 4 dagen. U en uw medewerkers leren binnen korte tijd omgaan met de principes van PRINCE2®, zonder dat de dagelijkse werkzaamheden in Eindhoven onnodig veel vertraging oplopen. Waarom zou u langer wachten?

Start vandaag nog met het verbeteren van uw projectmanagement

Informeer naar de beschikbaarheid voor een in-house PRINCE2® training bij uw bedrijf in Eindhoven door te bellen met telefoonnummer +31 (0) 6 347 32 825. Over de benodigde literatuur hoeft u zich geen zorgen te maken, dat regelen wij voor u!

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten? U kunt verdere informatie vinden door op onderstaande knop te klikken.