IT recruitment consultant

Neem contact op
N

25 jaar ervaring (met Internationale Projecten)

N

Intakegesprek en persoonlijk contact

N

Training op Unieke Buitenlocaties + lunch

De IT recruitment consultant ligt onder vuur bij zowel opdrachtgevers als kandidaten. En terecht! Het vinden van de juiste kandidaten vraagt om diepgaande IT kennis van de recruitment consultant, en oprechte interesse in kandidaten en de opdracht. Met meer dan 20 jaar hands-on ervaring in de IT, hebben we bij JD4Projects zowel op de stoel van opdrachtgever, als die van kandidaat, als die van IT recruitment consultant gezeten. En dat heeft geleid tot inzichten waardoor u de juiste kandidaat voor uw bedrijf vindt.

De mensgerichte IT recruitment consultant

Een veel gehoord argument van kandidaten en opdrachtgevers, is dat een recruitment consultant niet, of niet goed, luistert en direct overgaat tot actie. Zoveel mogelijk kandidaten benaderen zonder een goed beeld van de functie, of de organisatie van de opdrachtgever. Dat is schieten met losse flodders! De effici├źntie is dan ver te zoeken en levert vooral gefrustreerde opdrachtgevers, teleurgestelde kandidaten, en gestreste recruiters op. JD4Projects stelt klanttevredenheid daarom als hoogste doel. En dat bereiken wij door een mensgerichte aanpak, ervaring die heeft geleid tot verschillende perspectieven, en een belangstellende en betrokken houding van iedere IT recruitment consultant.

Kom erachter hoe wij u verder helpen

Hoe wij u verder helpen bij het vinden van de juiste kandidaat, leggen wij graag uit in een persoonlijk gesprek. Wie de juiste kandidaat is hangt namelijk af van uw wensen, de behoeften binnen uw bedrijf, en de bedrijfscultuur die wordt gehanteerd. Bel voor een afspraak met telefoonnummer +31 (0) 6 347 32 825.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten? U kunt verdere informatie vinden door op onderstaande knop te klikken.