Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/jd4projects.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

IT projectmanagement werving

Neem contact op
N

25 jaar ervaring (met Internationale Projecten)

N

Intakegesprek en persoonlijk contact

N

Training op Unieke Buitenlocaties + lunch

Het werkveld van de IT projectmanagement werving is een zaak die u beter aan een professional over kunt laten. Bij IT projectmanagement werving komen namelijk een aantal zaken kijken die het moeilijk kunnen maken om de juiste mensen aan te trekken, plus dat dit enorm veel tijd rooft. JD4Projects kan u helpen bij het vinden van de geschikte kandidaten voor uw IT projecten.

IT projectmanagement werving: een vak apart

De IT projectmanagement werving is een beetje een vak apart omdat u als opdrachtgever eigenlijk op zoek bent naar twee mensen. Allereerst iemand die de techniek begrijpt in een mate waarin hij of zij in staat is om duidelijk en helder te communiceren met het technisch personeel. Bijvoorbeeld iemand met een achtergrond in de bedrijfsinformatica. Aan de andere kant zoekt u iemand met de sociale skills om met mensen in alle lagen van de organisatie te praten. Daarbij hebben IT project managers vaak toch wel wat jaren ervaring nodig om het werk goed te kunnen doen, en daarbij zijn er natuurlijk nog een hoop die al in vaste dienst zijn bij een ander bedrijf. JD4Projects kan u helpen door het netwerk, dat in meer dan 20 jaar is opgebouwd, aan te spreken en voor u op zoek te gaan naar de juiste kandidaten. Door deze ervaring en expertise kost IT projectmanagement werving u geen extra tijd meer en bent u er zeker van dat de juiste persoon gevonden wordt. Wilt u meer weten over de dienstverlening van JD4Projects? Neem dan contact op via telefoonnummer +31 (0)165 85 04 44.

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten? U kunt verdere informatie vinden door op onderstaande knop te klikken.