Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/jd4projects.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

IT project management Roosendaal

Neem contact op
N

25 jaar ervaring (met Internationale Projecten)

N

Intakegesprek en persoonlijk contact

N

Training op Unieke Buitenlocaties + lunch

Het IT project management in Roosendaal heeft een behoorlijke boost gekregen door de komst van nieuwe bedrijven in Roosendaal zelf en in de steden en dorpen er omheen. Bovendien zijn veel bedrijven op dit moment bezig met het updaten van de IT infrastructuur. Dat gebeurt meestal in projectverband en om dergelijke, vaak grote projecten tot een goed einde te brengen is goed IT project management in Roosendaal nodig. JD4Projects is een bureau dat uw bedrijf kan voorzien van een goede en ervaren IT project manager, niet in de laatste plaats de oprichter van JD4Projects, Jan Deijkers. Jan heeft al ruim 20 jaar ervaring op het gebied van programma-, project-, en interim management. Hij is in diverse sectoren werkzaam geweest en heeft in die tijd een groot netwerk binnen de ICT sector opgebouwd.

IT project management in Roosendaal, een veranderend beroep

De filosofie van JD4Projects is dat IT project management in Roosendaal vooral mensenwerk is. Waar een ‘manager’ nog niet zo lang geleden vooral werd geassocieerd met een ‘leidinggevende’, is de rol van de moderne IT project manager wat veranderd. In plaats van mensen te vertellen wat ze moeten doen, moet er veel meer overleg worden gepleegd en is de rol van een IT project manager steeds meer opgeschoven in de richting van verbinder. Iemand die mensen samenbrengt. In dat licht zou JD4Projects dan ook graag met u in contact komen om te kijken hoe de behoefte van uw bedrijf voor IT project management in Roosendaal het beste kan worden ingevuld. Neemt u dan ook vooral contact op via telefoonnummer +31 (0)165 85 04 44 voor meer informatie en een kennismakingsgesprek.

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten? U kunt verdere informatie vinden door op onderstaande knop te klikken.