Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/jd4projects.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

IT coaching

Neem contact op
N

25 jaar ervaring (met Internationale Projecten)

N

Intakegesprek en persoonlijk contact

N

Training op Unieke Buitenlocaties + lunch

Het samenspel tussen projectmanagement en IT vraagt om de juiste coaching van managers. Een goede projectmanager die merkt dat het project niet het gewenste resultaat oplevert, gaat op zoek naar manieren om de eigen kennis, vaardigheden en inzichten te vergroten. JD4Projects biedt u de IT coaching die u nodig heeft voor een resultaat waar u wél de vruchten van plukt.

IT coaching: niet harder, maar slimmer werken!

Als project- of programmamanager heeft u het al druk genoeg. Relaties opbouwen, risico’s in kaart brengen en tot een minimum beperken, en het managen van de verwachting van de opdrachtgever. Wanneer dit proces niet lekker loopt gaat u gaan veel managers langere dagen maken, wat stress oplevert, waardoor belangrijke details over het hoofd worden gezien. IT coaching bij JD4Projects richt zich daarom op:

  • Het verbeteren van leiderschapskwaliteiten
  • Communicatievaardigheden
  • Stakeholder management
  • Motiveren en inspireren van projectleden

Deze ‘soft skills’ dragen in hoge mate bij aan een soepel verloop van uw IT-gerelateerde projecten. Bovendien zit u als projectmanager daardoor lekkerder in uw eigen rol. U krijgt meer grip op, en meer inzicht in, het project en daardoor neemt uw zelfvertrouwen toe.

Haal die deadline en schrijf u vandaag nog in voor IT coaching!

Ga ook slimmer werken en haal die volgende deadline! Op een prettige manier voor zowel u als de andere projectleden. Schrijf u in voor IT coaching door te bellen met JD4Projects via +31 (0) 6 347 32 825.

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten? U kunt verdere informatie vinden door op onderstaande knop te klikken.