IPMA Rotterdam

Neem contact op
N

25 jaar ervaring (met Internationale Projecten)

N

Intakegesprek en persoonlijk contact

N

Training op Unieke Buitenlocaties + lunch

Voor uw volgende project bent u op zoek naar een IPMA gecertificeerde project- of programmamanager in Rotterdam. Hoe gaat u die vinden? Beschikbaarheid, reisafstand, salaris, ervaring, het zijn allemaal factoren die van deze zoektocht een lange, slepende procedure maken. Het kost tijd, tijd die u liever steekt in het halen van een deadline. JD4Projects gaat daarom voor u op zoek naar een geschikte, en IPMA gecertificeerde manager in de regio Rotterdam. Hoe wij dit doen? Lees snel verder!

Wat u mag verwachten van de zoektocht naar IPMA gecertificeerd personeel in Rotterdam

‘Hoe gaat JD4Projects er dan voor zorgen dat ik, op tijd, kan rekenen op een goede project- of programmamanager?’ Een terechte vraag waar we graag antwoord op geven. U maakt gebruik van professionals met meer dan 20 jaar aan ervaring. Ervaring in het managen van de hele cyclus van projecten op basis van PRINCE2®, IPMA, PMI en Agile, opgedaan bij verschillende bedrijven in en rond Rotterdam. Dat betekent dat onze managers niet alleen de expertise, ervaring, en juiste certificeringen in huis hebben, maar zich ook prima bewegen in de bedrijfscultuur van uw onderneming in Rotterdam.

Ook training on the job mogelijk

Voor een permanente invulling van het projectmanagement binnen uw organisatie, biedt JD4Projects u de mogelijkheid om uw eigen managers op te leiden. On the job zodat uw projecten zo min mogelijk vertraging oplopen. Bel voor een afspraak met telefoonnummer +31 (0) 6 347 32 825.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten? U kunt verdere informatie vinden door op onderstaande knop te klikken.