Detachering Dordrecht

Neem contact op
N

25 jaar ervaring (met Internationale Projecten)

N

Intakegesprek en persoonlijk contact

N

Training op Unieke Buitenlocaties + lunch

Wanneer u het steeds drukker krijgt met uw onderneming, is detachering in Dordrecht door JD4Projects dé oplossing om snel de juiste kennis en ervaring in huis te halen. Een probleem waar veel groeiende ondernemingen tegenaan lopen is dat de IT de groei moeilijk bij kan benen. Voor veel bedrijven is IT nog altijd een hulpmiddel, maar geen onderdeel van de corebusiness. Maak gebruik van het grote netwerk van JD4Projects en detachering in Dordrecht voor al uw IT behoeften. Van projectmanagement tot security.

Maak gebruik van detachering in Dordrecht en investeer in het kenniskapitaal van uw onderneming

Wist u dat 1 op de 4 bedrijven minder produceren dan ze eigenlijk kunnen wegens een tekort aan ervaren en goedgeschoold IT personeel? Zonde! Daarom gaat JD4Projects eerst een gesprek met u aan om de behoeften bij de organisatie in kaart te brengen. Welke kennis ontbreekt er nu eigenlijk? Daarna kan er een profiel worden opgesteld en zoeken we voor u naar de juiste professionals.

Altijd de juiste kandidaten dankzij uitgebreide ervaring in de IT-sector

Omdat wij zelf tientallen jaren ervaring hebben binnen de IT-sector, kunnen wij uw wensen goed vertalen naar een profiel en kandidaten aandragen die hebben wat u zoekt! Investeer in het kenniskapitaal van uw onderneming en maak vandaag nog een kennismakingsafspraak voor detachering in Dordrecht. Hiervoor belt u met +31 (0) 6 347 32 825.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten? U kunt verdere informatie vinden door op onderstaande knop te klikken.