PRINCE® projectmanagement cursus

Neem contact op
N

25 jaar ervaring (met Internationale Projecten)

N

Intakegesprek en persoonlijk contact

N

Training op Unieke Buitenlocaties + lunch

Volg een cursus projectmanagement PRINCE2® bij JD4Projects of laat ons bij uw bedrijf langskomen voor een in-house training. PRINCE® is een methode voor projectmanagement en de cursus leert professionals om projecten efficiënter in te richten en de inzet van het team naar een hoger plan te tillen. Het resultaat? Hogere productiviteit, een prettigere werksfeer, en een stevige basis voor het toepassen van andere projectmanagementtechnieken.

Hoe een cursus projectmanagement PRINCE2® uw werk kwalitatief nog beter maakt

Tijdens een PRINCE® projectmanagement cursus leert u hoe u een duidelijk doel formuleert, hoe u daar naartoe gaat werken, en welke rol de individuele teamleden vervullen. Ook leert u hoe u het project tijdig bij kunt sturen wanneer de omstandigheden, of de behoeften van uw opdrachtgever veranderen. Het team kan sneller schakelen en er wordt voortdurend getoetst op de validiteit van het project. Dankzij de PRINCE2® projectmanagement cursus leveren u en uw team het resultaat waar de opdrachtgever om vraagt, wanneer die erom vraagt.

Na het leggen van de basis de praktijk in

JD4Projects biedt de PRINCE® cursus voor projectmanagement op twee niveaus aan. Tijdens de 3-daagse Foundation opleiding leert u de projectstappen kennen aan de hand van heldere praktijkvoorbeelden. Deze projectmanagement cursus wordt gevolgd door de PRINCE2® Practioner training die 4 dagen duurt. U diept uw kennis verder uit en maakt de vertaalslag van theorie naar praktijk.

Schrijf uzelf in op onze locatie in Roosendaal of boek een in-house training

Bij JD4Projects stellen we ons graag flexibel op. De trainingsdata en zelfs de locatie worden desgewenst aangepast aan uw agenda. Vraag naar de mogelijkheden voor een in-house PRINCE® projectmanagement cursus door te bellen met +31 (0) 6 347 32 825.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten? U kunt verdere informatie vinden door op onderstaande knop te klikken.